Vacatures op FD.nl
Of het nu gaat om een financieel manager, controller, accountant of boekhouder, bij vacatures.fd.nl weet een werkgever zeker dat deze wordt bereikt.

De vacaturesectie van FD.nl brengt vraag en aanbod van vacatures voor professionals met een economische en financiële focus effectief bij elkaar. Met FD.nl blijven deze professionals op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun snel veranderende vak. Het ideale moment voor werkgevers om hun vacature midden in deze lastig te werven doelgroep bekend te maken. Juist ook bij de latente zoeker!

Via vacatures.fd.nl vinden professionals snel relevante vacatures.

Wij helpen u graag bij het samenstellen van de juiste wervingsmix. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs (online) arbeidsmarktcommunicatie.

Waarom FD.nl?

  • FD.nl wordt zeer gewaardeerd en is hét platform voor professionals met een economische en financiële focus
  • De website wordt maandelijks bezocht door 12.000.000 bezoekers, waarvan 550.000 uniek.
  • De Job agent met daarin de nieuwste vacatures wordt direct verzonden aan potentiële kandidaten
  • Het Financieele Dagblad is de best geïnformeerde inspiratiebron met need-to-know content voor ondernemers in Nederland. 49% van de FD lezers is zakelijk beslisser (landelijk 5%) en 1 op de 7 is directeur/eigenaar. Denkt u voor vacatures aan: directie, management en finance (> €50.000 / €60.000 per jaar).
  • Uw vacature wordt automatisch meegenomen in de banenladder (de zaterdageditie) van de krant. U dient hiervoor een hoog resolutie logo (EPS of AI bestand) aan te leveren. De deadline is 11.00 uur op woensdag.

Uw vacature ook adverteren op FD.nl?

Kijkt u hier naar de mogelijkheden.